Workshop SOS-2-NL en/of Beery VMI op dinsdag 26 november 2019 in Utrecht

Pearson organiseert een workshop over de Beery VMI en/of de SOS-2-NL op dinsdag 26 november 2019 in Utrecht. De Beery VMI is een test om visueel-motorische integratie te beoordelen. De SOS-2-NL is een test om een schrijfprobleem vast te stellen. De trainingen zijn bedoeld voor kinderfysiotherapeuten, ergotherapeuten en oefentherapeuten. 

De Beery VMI is een goed instrument om te gebruiken binnen het klinsich redeneerproces wanneer er twijfels zijn omtrent visuele perceptie, schoolprestaties of visuo-motorische problemen. De SOS-2-NL is een betrouwbaar en valide instrument om schrijfproblemen vast te stellen bij kinderen uit alle groepen van het basisonderwijs, bij zowel blok- als verbonden schrift. Het afnemen en scoren van beide testen behoeft instructie en oefening. 

Wilt u zowel de SOS-2-NL als de Beery VMI goed kunnen afnemen in de praktijk en de verkregen gegevens goed kunnen interpreteren, schrijf u dan in via de site van Pearson!
 
 

Datum: dinsdag 26 november 2019 in Utrecht

Accreditatie kinderfysiotherapie: SOS-2-NL 4 punten, Beery VMI 4 punten.
Accreditatie ergotherapie en oefentherapie: Beery VMI 4 punten
 

Meer informatie en inschrijven: Pearson Academy onder kopje trainingen.

 

 

 

Workshop 'SOS-2-NL'

 

Het is mogelijk een SOS-2-NL training op lokatie te verzorgen (in company). Bijvoorbeeld binnen een IOF avond, regiogroep of leraren bijscholingsdag. De kosten zijn 75 euro pp. bij een minimale deelname van 12 personen.

Mail uw wensen of vragen naar SOS.2.NL@gmail.com